Word ook een club van NIX

Word ook een club van NIX

Sport is het leukst als iedereen sportief is. Binnen de lijnen van het veld, maar ook daarbuiten. Dus laten we de lijnen van het veld doortrekken naar de kantine en sportief gedrag meenemen.

Vanaf augustus kun je via deze site het NIX18-pakket bestellen met kleurrijke materialen en zo uitdragen dat jullie een club van NIX zijn!

club van nix middelen

E-learning verantwoord alcohol schenken

Schenk je weleens alcohol in de sportkantine? Dan is er een mogelijkheid om via deze interactieve, leerzame e-learning kosteloos je benodigde IVA-certificaat te halen. Via enkele korte modules leer je hoe je verantwoordelijk alcohol schenkt, welke regels gelden en hoe je lastige situaties kan voorkomen en kan aanpakken. Aan het einde van de e-learning maak je een toets zodat je het IVA-certificaat kunt behalen. Totale duur incl. toets: 30-45 min.

https://verantwoordalcoholverkopen.nl/sport/#/

Richtlijnen alcoholbeleid sport

De ‘richtlijnen voor alcoholbeleid sportclubs’ kunnen jouw sportclub ondersteunen bij het opstellen of aanscherpen van een verantwoordelijk alcoholbeleid en gaan in op de onderwerpen naleving Alcoholwet, aanbod en zichtbaarheid, goed voorbeeld, sfeeren veiligheid en ten slotte beleid

https://nocnsf.nl/media/1915/richtlijnen-alcoholbeleid-sport-nocnsf.pdf

Aan de slag met de richtlijnen met hulp van JOGG-Teamfit coaching

Wil je graag op weg geholpen worden bij het opstellen of handhaven van het alcoholbeleid bij jouw op de club? NOC*NSF en JOGG-Teamfit bieden je de mogelijkheid om kosteloos en op maat ondersteuning te krijgen van een clubcoach . Stel doelen die passen bij jouw club, kies challenges en ga aan de slag met je eigen alcoholbeleid onder begeleiding van één van de JOGG-Teamfit coaches.

https://teamfit.nl/sportlocaties