Zondag van NIX

Zondag van NIX

Zondag 26 januari is er weer een Zondag van NIX. Een middag vol quality time met je kind. In 20 Vue bioscopen, verspreid over het hele land, kan je namelijk samen naar de middagvoorstelling van Star Wars: The Rise of Skywalker. Het laatste deel van een buitenaards goede serie. En het kaartje voor je kind kost nix.

Kies jouw bioscoop en bestel je kaartje hier. Let op, de film start om 15.00.

Zijn de Vue bioscopen nou net te ver weg, hou dan je eigen Zondag van NIX. Door samen te gaan bowlen, of karten bijvoorbeeld. Of door samen een taart te bakken. Geef hierbij het goede voorbeeld en laat zelf ook die sigaret of dat drankje achterwege.

De Zondag van NIX is een ideaal moment om met je kind te praten over roken en drinken. Het is namelijk belangrijk om op tijd regels te stellen over roken en drinken, voordat je kind nieuwsgierig is en zelf een sigaret of alcoholisch drankje uitprobeert. Door mét in plaats van tégen je puber te praten groeit het zelfvertrouwen, en wordt je puber er beter in om zijn of haar eigen gedachten, gevoelens en ervaringen onder woorden te brengen. En een puber met zelfvertrouwen kan beter nee zeggen tegen verleidingen.

Wil je meer tips, of advies over hoe je er met je kind over kan praten? Ga dan naar nix18voorprofs.

NIX18 Zondag van NIX 2020